Mowi Belgium

Betreft vestigingen te Brugge, Oostende en Boulogne-sur -Mer (Fr)

Mowi Belgium koos ervoor om haar activiteiten te beperken tot haar corebusiness. Oesterbank  bood haar diensten aan om de transportbakken te wassen en de gebruikte isomo te compacteren

Binnen haar reorganisatie koos Mowi Belgium ervoor om haar activiteiten te beperken tot haar corebusiness. Een samenwerking met Oesterbank werd uitgewerkt en opgestart. Haar bakkenwas installatie werd binnen de 3 maanden verhuisd.  Dagelijks wordt, na de werkuren, 2 à 3 opleggers met vuile bakken gewisseld met een oplegger met gewassen bakken. Mowi Belgium start iedere dag met een oplegger propere bakken voor hum magazijn. Om feestdagen en drukkere perioden op te vangen worden extra opleggers voorzien.

Binnen hun bestaande interne logistiek flow worden de visbakken van hun afdeling in Boulogne-sur-Mer meegenomen en in Oesterbank achtergelaten en gewisseld met gewassen exemplaren.

Samen met andere gelijkaardige projecten heeft Oesterbank thans een volwaarde bakkenwascentrale uitgewerkt conform de hygiënische voorschriften en milieuverplichtingen.

Voor deze activiteit wordt een verdere groei voorzien voor diverse lokale bedrijven, die binnen de voedingsverwerking actief zijn. 

Bedrijfstak

Visverwerking

Samenwerking

Partnership sedert 2013

Tewerkstelling

10 personen

Taakomschrijving

  • Gebruiksklaar maken, wassen en drogen van kunststoffen verzendingsbakken
  • Dagelijks ophalen en leveren : oplegger bij klant en oplegger bij Oesterbank

Partnership aangaan?

Benieuwd hoe onze mensen de perfecte schakel in uw productieketen kunnen zijn?

Contacteer ons