Over Oesterbank

Maatgericht
Anders werken
Polyvalent

Maatgericht

Als industrieel toeleveringsbedrijf van afgewerkte en half-afgewerkte producten voor verschillende bedrijfstakken (metaal, hout, montage,...) werkt het maatwerkbedrijf Oesterbank steeds op maat van zijn klanten. Onze troeven? Wij richten onze productieprocessen naar de noden van de klant. Ons uitgebreid, polyvalent machinepark is daarbij ongetwijfeld een pluspunt. Maar onze mensen maken pas écht het verschil.

Anders werken

In ons maatwerkbedrijf werken momenteel ongeveer 450 enthousiaste medewerkers die door een mentale of fysieke beperking minder kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt. Voor ons vormt hun beperking echter geen arbeidshandicap. Integendeel, wij stemmen het werk dat onze werknemers verrichten steeds af op hun capaciteiten. 

Interne, multidisciplinaire teams ontwikkelen daarenboven werkmethodieken, organisatiesystemen en machines waarbij enerzijds de opdrachten op het vaardigheidsniveau van de werknemer wordt gebracht en anderzijds om te voldoen aan de strengste eisen van onze klanten. Oesterbank laat zich hier bijstaan door samenwerking met diverse universiteiten, hogescholen en kennisinstellingen. 

Polyvalent

Niet alleen zijn onze arbeiders veelzijdig in het werk dat ze kunnen verrichten, ook de locaties waar ze actief zijn kunnen variëren. Naast onze twee vaste locaties in Oostende en Nieuwpoort – waar respectievelijk 350 en 50 werknemers actief zijn – wordt ook in enclave gewerkt. Dit is een vaste ploeg werknemers die op verplaatsing, bij de klant zelf dus, gaat werken onder het toezicht van een verantwoordelijke van de Oesterbank vzw. U ziet het, Oesterbank is hét perfecte alternatief voor alle opdrachten die arbeidsintensief zijn.

Partnership aangaan?

Benieuwd hoe onze mensen de perfecte schakel in uw productieketen kunnen zijn?

Contacteer ons