Op zoek naar de perfecte job zonder beperkingen?

Interesse in een job zonder beperkingen in een toonaangevend maatwerkbedrijf waar je echt het verschil kan maken voor jezelf en voor anderen?

Solliciteer nu

Check hier wat je van ons mag verwachten:

 

1 team, 1 familie

Bij Oesterbank staan onze mensen centraal. Je komt terecht in een warm team van enthousiaste collega’s en geniet hier alle dagen van een superfijne familiale werksfeer.

Uitdagende projecten

Je werkt met goed opgeleide medewerkers in een sterk geautomatiseerde omgeving voor een waaier aan partners uit diverse sectoren. Samen kunnen we elke uitdaging aan!

Innovatieve werkomgeving

Als maatwerkbedrijf volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet en investeren we in innovatieve technologieën waarmee we zelfs de meest complexe opdrachten aankunnen.

Werkvreugde en voldoening

De afwisseling in je job, de ruimte om zelf het initiatief te nemen en creatief te zijn  en de maatschappelijke meerwaarde die je dagdagelijks realiseert. Dat geeft véél werkvreugde en voldoening.

Ruimte om te groeien

Je krijgt alle kansen om jezelf te bewijzen in je job, je verder te ontwikkelen en te groeien, eigen accenten te leggen en je verantwoordelijkheid te nemen.

Werk en privé in balans

Een goeie werk-privébalans? Daar gaan we voor! Want wie zich goed voelt op het werk, neemt dat gevoel mee naar huis én gaat de volgende dag weer met de glimlach aan de slag.

Collega's aan het woord

Nina-Maria

Ergotherapeut
De waardering die je hier krijgt voor je werk is super. Ik ga ’s avonds met een goed gevoel naar huis!
Meer lezen

Kris

Preventieadviseur
Ik ben begonnen als arbeider en ben nu preventieadviseur. Kansen om jezelf te ontplooien zijn er dus genoeg.
Meer lezen

Andy

Verantwoordelijke technische dienst
“Technieker bij Oesterbank is een boeiende en afwisselende job, met véél vrijheid.“
Meer lezen

Bekijk hieronder de making-of van de campagne: