Ruimte

Bedrijfsruimte

Oesterbank beschikt over maar liefst 70.000 m² bedrijfsoppervlakte te Oostende, verdeeld over 4 bedrijfsgebouwen, en 8500 m² te Nieuwpoort. De gebouwen – voorzien van alle industriële nutsvoorzieningen – bestaan uit open, polyvalente en heldere atelierruimtes waar zeer efficiënt gewerkt wordt. Op die manier kan steeds overzichtelijk en ordelijk gewerkt worden en wordt de kans op fouten tot een absoluut minimum herleid.

Opslagruimte

Vanuit de ateliers is er steeds directe aansluiting met de magazijnen. Zo beschikken we in Oostende over drie verwarmde en centraal gelegen magazijnen voorzien van alle moderne manipulatie- en communicatiesystemen . Onze magazijnen zijn bovendien uitgerust met degelijke rekken waarop hoog gestapeld kan worden. Aan- en afvoer van goederen gebeurt met hoogtewerkers. Vrachtwagens kunnen zowel op het gelijkvloers als via laadputten behandeld worden.

Eén magazijn werd ingericht met een pick-to-light systeem die rechtstreeks verbonden is met een montageatelier. Bevoorraden en leegtrekken van productielijnen verloopt heel vlot en efficiënt.

Stockbeheer

Een uitgebreid computersysteem zorgt voor een permanent stockbeheer. Op vraag van de klant kan dit met een rechtstreekse link naar haar ERP systeem.

Partnership aangaan?

Benieuwd hoe onze mensen de perfecte schakel in uw productieketen kunnen zijn?

Contacteer ons