Machines

Polyvalent

Oesterbank beschikt over een uitgebreid machinepark – automaten en halfautomaten – met polyvalente mogelijkheden. In functie van de opdracht bestaat de mogelijkheid bestaande machines aan te passen, of te investeren in nieuwe machines wanneer wij ons samen met de klant engageren voor een langdurige samenwerking.

Oesterbank kiest voor ver doorgedreven automatisering waardoor moeilijkere opdrachten herleid worden tot de mogelijkheden van de operatoren.

Verpakking

Zowel afgewerkte als half-afgewerkte producten dienen zorgvuldig verpakt te worden voor transport. Voor de afhandeling hebben we verpakkingsmachines ter beschikking. Waar extra omzichtigheid bij transport geboden is – bij delicate producten – kunt u ook kiezen voor een manuele verpakking of speciale inwikkeling. Een extra troef is onze grote opslagruimte waar goederen veilig opgeslagen kunnen worden in afwachting van verzending.

Etikettering wordt gedrukt op maat van de behoefte van de klant – eventueel inclusief de barcode.

Onderhoud

Een bekwaam team van hooggeschoold onderhoudspersoneel staat in voor het professioneel onderhoud van de machines. Het zijn ook zij die eventuele aanpassingen aan bestaande machines uitvoeren in functie van de specifieke eisen van de klant en werknemers.

Partnership aangaan?

Benieuwd hoe onze mensen de perfecte schakel in uw productieketen kunnen zijn?

Contacteer ons