Fijn bezoek bij Oesterbank

25.10.2022
|
Bezoek

Op vrijdag 7 oktober kreeg Oesterbank in Oostende bezoek van Dirk Vanderpoorten, secretaris-generaal van het Departement Werk en Sociale Economie, en Veerle Moens, afdelingshoofd Sociale Economie en Werkbaar Werk. Na een constructief gesprek rond de uitdagingen, opportuniteiten en toekomstvisie voor maatwerkbedrijven trakteerden we hen op een inspirerende rondleiding. De perfecte afsluiter van een geslaagde voormiddag!

Het eerste bezoek aan een maatwerkbedrijf sinds corona

Voor hun eerste bezoek aan een maatwerkbedrijf sinds de uitbraak van de coronapandemie hadden Dirk Vanderpoorten, secretaris-generaal van het Departement Werk en Sociale Economie, en Veerle Moens, afdelingshoofd Sociale Economie en Werkbaar Werk, Oesterbank uitgekozen. Een hele eer en, in onze ogen, een erkenning voor het mooie werk dat onze teams hier elke dag leveren. Wij ontvingen onze gasten uit Brussel dan ook met de nodige egards en hadden een boeiend programma voor hen in petto.

Constructieve gesprekken en woorden van bewondering

Paul Gerard, voorzitter van Oesterbank, Luc Rosseel, bestuurder, en Wouter Desplenter, algemeen directeur maakten van de gelegenheid gebruik om de bezoekers warm te maken voor de rol die maatwerkbedrijven vervullen in de maatschappij. Met succes.
 
“We hadden een zeer open en constructief gesprek over de uitdagingen, opportuniteiten en toekomstvisie voor maatwerkbedrijven en kregen ruim de kans om onze visie en aanpak uit de doeken te doen”, blikt een tevreden voorzitter terug op de ontmoeting.

Tijdens een rondgang in de productie werden ook de huidige en toekomstige technologische ontwikkelingen en werkpostaanpassingen aangekaart. De secretaris-generaal toonde zich daarbij buitengewoon geïnteresseerd én geïnspireerd door het verhaal en de verwezenlijkingen van Oesterbank. Er vielen regelmatig woorden van bewondering te horen, en dat gaf ons en onze mensen alvast een fijn gevoel. Een teken dat we goed bezig zijn!

Tot slot nog dit: Ook onze Perfecte Jobs campagne kwam die vrijdag in Oostende ter sprake en kon op veel bijval rekenen. Na afloop beloofden de bezoekers dat ze minister Jo Brouns ervan zullen proberen te overtuigen om ook eens langs te komen en te proeven van onze West-Vlaamse gastvrijheid. Fingers crossed!

Partnership aangaan?

Benieuwd hoe onze mensen de perfecte schakel in uw productieketen kunnen zijn?

Contacteer ons