Betreft vestigingen te Brugge, Oostende en Boulogne-sur -Mer (Fr) 

MHP koos ervoor om haar activiteiten te beperken tot haar corebusiness. Oesterbank  bood haar diensten aan om de transportbakken te wassen en de gebruikte isomo te compacteren. 

Binnen haar reorganisatie koos MHP ervoor om haar activiteiten te beperken tot haar corebusiness. Een samenwerking met Oesterbank werd uitgewerkt en opgestart. Haar bakkenwas installatie werd binnen de 3 maanden verhuisd.  Dagelijks wordt, na de werkuren, een oplegger met vuile bakken gewisseld met een oplegger met gewassen bakken. MHP start iedere dag met een oplegger propere bakken voor hum magazijn. Om feestdagen en drukkere perioden op te vangen worden extra opleggers voorzien.

Binnen hun bestaande interne logistiek flow worden de visbakken van hun afdeling in Boulogne-sur-Mer meegenomen en in Oesterbank achtergelaten en gewisseld met gewassen exemplaren.

Samen met andere gelijkaardige projecten heeft Oesterbank thans een volwaarde bakkenwascentrale uitgewerkt conform de hygiënische voorschriften en milieuverplichtingen.

Voor deze activiteit wordt een verdere groei voorzien voor diverse lokale bedrijven, die binnen de voedingsverwerking actief zijn. 

Bedrijfstak

Visverwerking 

Samenwerking

Partnership sedert 2013

Taakomschrijving

  • gebruiksklaar maken, wassen en drogen van kunststoffen verzendingsbakken
  • dagelijks ophalen en leveren : oplegger bij klant en oplegger bij Oesterbank

Tewerkstelling

6 personen

« Terug naar het overzicht