Oesterbank is een maatwerkbedrijf dat zich sinds 1966 toespitst op de toelevering van afgewerkte en half-afgewerkte producten voor verschillende industrieën. Ons buitengewoon gemotiveerd personeel vervult de meest buitengewone opdrachten. Bijna niets is voor hen onmogelijk. Oesterbank richt zich naar de huidige noden binnen de industrie en kan, dank zij sterk geautomatiseerde manipulatie- en bevoorradingssystemen, kleinere reeksgroottes verwerken en rekening houden met de mogelijkheden van het personeel

Momenteel hebben we ongeveer 400 enthousiaste medewerkers in dienst – respectievelijk 350 in onze vestiging te Oostende en 50 in onze vestiging te Nieuwpoort – die door een medische moeilijkheden minder kansen krijgen op de gewone arbeidsmarkt. Een omkadering van professioneel geschoolde technici en ergotherapeuten begeleidt hun arbeid en stuurt bij waar nodig. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor een volwaardige job in een uitstekend sociaal klimaat.

Sociale innovatie

Oesterbank zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen ook op het domein van arbeidsorganisatie. Met zelfsturende teams verhoogt Oesterbank de betrokkenheid van de werknemers.

Lijkt deze job u, uw familielid of kennis perfect op het lijf geschreven?
Surf snel verder of contacteer
de Oesterbank vzw op 059/80 16 73